You Plus

OVERZICHT

--- ---

ELEKTRISCHE WAGEN : Nissan breidt zijn gamma elektrische voertuigen uit met de nieuwe E-NV200

Nissan breidt zijn gamma elektrische voertuigen uit
met de nieuwe e-NV200

 

Sinds 2009 zet Nissan zich extra in voor het milieu door de eerste volledig elektrische Nissan LEAF te introduceren. Zonder CO2-emissies, met een ruim interieur, geruisloos rijden en totale doeltreffendheid heeft Nissan de basis gelegd voor de elektrische revolutie.

Nu gaat de revolutie verder! Als pionier in de sector breidt Nissan zijn gamma EV's verder uit met de eerste 100 % elektrische compacte bestelwagen, zowel voor privégebruik als voor professionals: de Nissan e-NV200!

Op basis van de populaire en multifunctionele Nissan NV200, is de Nissan e-NV200 ontworpen om bedrijven en families een functioneel en ruim interieur aan te bieden.

Deze wagen biedt een uitstekende laadruimte, vergelijkbaar met de NV200. Het grote glazen dak zorgt voor een licht interieur met een prima afwerking.

En last but not least: de Nissan e-NV200 wordt aangedreven door een lithium-ion-accu en een automatische versnellingsbak. Dit staat garant voor een indrukwekkende rijervaring en een autonomie vergelijkbaar met de Nissan LEAF!

Tijd om mee te doen met de elektrische revolutie!

Uw beoordeling van dit artikel: