You Plus

You+Nissan. Uniek. Exclusief. En van u.

Nu aanmelden

You+Nissan is de plek waar u als eigenaar van een Nissan alles kunt vinden wat u nodig heeft om nog meer te genieten van uw Nissan. Profiteer van speciale aanbiedingen, unieke kortingen en persoonlijke service op maat. Het is uw contactpunt met Nissan. De plek waar u naartoe kunt gaan om met ons te praten, een dealer te ontmoeten, de volgende beurt af te spreken en nog veel meer. Bovendien is You+Nissan helemaal van en voor u, dus schrijf u nu in.

TAKATA-TERUGROEPACTIE:

Een aantal autofabrikanten (waaronder Nissan) zijn een terugroepactie gestart voor voertuigen met airbags van Takata. Indien uw voertuig getroffen is, hebben wij daarover contact met u opgenomen of zullen wij dit spoedig doen. Heeft u nog geen brief ontvangen, maar maakt u zich toch zorgen over uw voertuig? Klik op onderstaande link om na te gaan of uw voertuig wel of niet onder deze terugroepactie valt.
MEER INFORMATIE

RIJ VERDER

Bent u klaar om over te stappen op 100% elektrisch rijden? Dan is de nieuwe NISSAN LEAF de perfecte keuze voor u.Verken nieuwe horizonten met de nieuwe NISSAN LEAF.BLIJF OP DE HOOGTE

ZORGELOOS RIJPLEZIER, GEGARANDEERD.

De veiligheid en tevredenheid van klanten zijn van het grootste belang voor NISSAN. Wij streven ernaar u de beste ondersteuning te bieden zolang u eigenaar bent van een NISSAN.
Meer informatie...

Exclusieve aanbiedingen van Nissan

Dit zijn de nieuwste aanbiedingen zodat u optimaal kunt profiteren van uw Nissan.

Hier ontdekt u de opties en accessoires voor uw Nissan, en alle informatie krijgen die u nodig heeft over service, garanties, after-sales, etc.

Diensten van de Nissan dealer

Samen vinden wij de contactinformatie van uw dichtstbijzijnde Nissan dealer, of een andere dealer.

U kunt een afspraak maken voor een beurt, een MOT of gewoon via internet een prijs opvragen; wat u ook nodig heeft, uw dealer helpt graag.

Nissan Owner Services

Alle informatie die u nodig heeft over uw garantie, het verlengen van de garantie en extra diensten zoals pechhulp.

Belangrijke meldingen over uw Nissan zoals wanneer de volgende beurt nodig is of bij inspectiewerkzaamheden.

U kunt ook uw volgende afspraak bij uw dealer via internet maken.

Leven met My LEAF

Met You+Nissan kunt u nog meer uit uw LEAF halen: controleer het laadproces en ontvang een melding als de auto volledig is opgeladen.

U kunt ook de instellingen voor de binnentemperatuur van de LEAF op afstand bedienen.

You+Nissan kan ook helpen om uw route te plannen gebaseerd op snelheid, zuinigheid en/of het dichtstbijzijnde oplaadpunt.

Persoonlijke service

Voer al uw persoonlijke rij-informatie in om persoonlijke aanbiedingen en diensten te ontvangen.

Zie onze Bluetooth-handleiding om uw mobiele telefoon snel een eenvoudig aan te sluiten op uw Nissan.

Heeft u meer dan één Nissan? Geen probleem. U kunt ze allemaal snel, eenvoudig en efficiënt beheren met uw You+Nissan-account.

Exclusieve informatie

Als eigenaar van een Nissan maakt u deel uit van een exclusieve club en kunt u profiteren van persoonlijke toegang tot Nissan-evenementen, video's en spelletjes en nog veel meer.

NIEUWE NISSANCONNECT

Intelligente navigatie, integratie van smartphone-apps, verbeterde audio-ervaring: er zijn zoveel dingen te ontdekken over de nieuwe NissanConnect. Kom te weten hoe u al uw diensten kunt activeren en ontdek het brede gamma aan functionaliteiten die u aangeboden worden. Klik hier om in de wereld van de nieuwe NissanConnect te duiken. Ontdek alle voordelen die u kunt verwachten met een bijgewerkte kaart.

Nu aanmelden