You Plus

OVERZICHT

--- ---

CROSSOVERS : JUKE Shiro

JUKE SHIRO

 

 

Er is nu een top-of-the-line versie van de populaire compacte stadscrossover.

 

 

De Juke Shiro biedt meer van waar de mensen om vragen: een dynamische crossover die de stad met stijl en energie aan kan. Het is de high-end versie van de populaire, compacte stadsauto van Nissan.

 

De Juke Shiro is duizelingwekkend. De speciale Nightshade-carrosseriekleur met glanzend zwarte middenkolom heeft mooi bijpassende zilveren deurspiegels & handgrepen en donkergrijze 17" lichtmetalen velgen.

 

In de auto ziet u een witte middenconsole & armsteun in de deur en eersteklas donkergrijze bekleding met wit stiksel. ("shiro" betekent wit in het Japans) Er is een middenarmsteun toegevoegd op veler verzoek; eveneens in leer. Het is te openen tot een ruim opbergvak.

 

Maar de Juke Shiro draait niet alleen om een mooi uiterlijk. De Juke Shiro is ook ontworpen voor een geweldige wegligging. Een nieuwe 190 pk injection turbomotor biedt spannend vermogen en optimale controle dankzij het 4WD Torque Vector System. Dit systeem is voor het eerst beschikbaar voor een auto uit de kleine middenklasse en vermindert onderstuur. Dit betekent dat u de snelheid kunt verhogen in de bochten en geweldige grip kunt houden – hierdoor wordt het rijden nog leuker en spannender.

Uw beoordeling van dit artikel: