You Plus

OVERZICHT

--- ---

STADSAUTO'S : NISSAN INVITATION CONCEPTAUTO

NISSAN INVITATION CONCEPTAUTO

 

De nieuwe, opvallende conceptauto van Nissan is energetisch, zuinig en leuk – zowel qua uiterlijk als prestatievermogen.


Nissan Invitation neemt een voorproefje op de compacte hatchback van de volgende generatie; een gangbare speler uit de kleine middenklasse die naast de Micra zal worden verkocht.

De Nissan INVITATION conceptauto zorgt voor nieuwe spanning in de kleine middenklasse en gebruikt alles waar de compacte auto's van Nissan bekend om staan en breidt de voordelen nog verder uit.

Ten eerste ziet de auto er veel gelikter uit: een zuiver, vloeiend silhouet dat het resultaat is van toonaangevende aerodynamica, zinspelend op de onderliggende dynamiek van de auto. Toch omsluiten de compacte afmetingen een royaal interieur.

Deze goede looks gaan verder dan alleen de buitenkant. De geavanceerde motortechnologie, lichtheid en aerodynamica van de INVITATION maken de auto zeer zuinig en schoon – de CO2-uitstoot moet onder de 100 g/km blijven. Maar de INVITATION is ook gretig op de weg met een dynamische, verantwoordelijke bestuurbaarheid waardoor de auto zowel leuk als zuinig is om in te rijden.

Het beste van alles is nog dat de INVITATION vol zit met de meest geavanceerde veiligheidstechnologie die er is.
De Around View Monitor (AVM) is hier een voorbeeld van: voor het eerst gezien bij een auto uit het B-segment. Achteruit rijden en inparkeren wordt hiermee veel gemakkelijker. De auto is ook voorzien van het Nissan Safety Shield dat de bestuurder met camera's en naderingssensors laat weten wat er rond de auto gebeurt.

Indrukwekkend zuinig brandstofverbruik en extreem lage uitstoot, een responsieve motor en alle technologie die het leven eenvoudiger maakt: het is duidelijk dat de INVITATION heel uitnodigend is om in te rijden.

Uw beoordeling van dit artikel: