You Plus

OVERZICHT

SPORTAUTO'S : Nissan 370Z NISMO: 370 redenen tot opwinding!


Nissan 370Z NISMO: 370 redenen tot opwinding!

De sportieve coupé verblufte de aanwezigen met zijn schitterende styling, de rode NISMO-designkenmerken, de verhoogde kracht en de verbeterde aerodynamica.
Welkom in de wereld van de Ultimate Z!

Extreme sensatie
De nieuwe 370Z NISMO-coupé bewaart de uitzonderlijke dynamica en het aanvoelen van het NISMO-karakter. Deze auto haalt het uiterste uit innovatie! Geniet van de 3,7 liter V6-motor, het dubbele uitlaatsysteem, de handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen en een verbeterde stabiliteit bij hoge snelheid en een verbluffend acceleratievermogen.
Van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 5,2 seconden: dit wordt een sensationele rit!
De Z NISMO trok met zijn schitterende en indrukwekkende design onmiddellijk de aandacht van de aanwezigen in Barcelona. De functionele bodykit zorgt voor de nodige onderscheiding: NISMO 19' lichtmetalen wielen en een unieke dubbele uitlaat. Z NISMO blijft trouw aan de roots.

Sportief interieur
Het interieur van de Z NISMO zet de toon met unieke sportieve eigenschappen, zoals de stoffen stoelen, de rode stikselafwerking en de nummerplaat. En u hoeft niet aan comfort in te boeten met de elektrisch verstelbare stoelen en het hoogwaardige navigatiesysteem (standaard).

Maak u klaar!
Het is bijna tijd! Klik uw veiligheidsgordel vast en ervaar de spannende nieuwe NISMO op de Autosalon van Genève 2013.

Uw beoordeling van dit artikel: