You Plus

OVERZICHT

SPORTAUTO'S : Nouveau NISSAN NOTE : plus intelligent, plus séduisant !


Ervaar de vibes van de Nissan RESONANCE!

De RESONANCE werd voor het eerst in januari 2013 voorgesteld op de Detroit Motorshow. Het is een volledig nieuwe Nissan concept-crossover, geïnspireerd door een nieuw innovatietijdperk en klaar voor grootse prestaties!


Stoer en uniek design
Nissan zet de trend als leider in crossoverdesign voort: na de Nissan QASHQAI en de Nissan JUKE mag de Nissan RESONANCE nu de grenzen verleggen op vlak van design.
De scherpe aerodynamische styling van de Nissan RESONANCE weerspiegelt duidelijk de stijlrichting die het merk kiest. De boemerangvormige koplampen, de V-motion vanaf de voorste grille, de "Flare Orange" carrosseriekleur ... Het uiterlijk wordt versterkt door krachtige oppervlakken en uitdagende lijnen, egeaccentueerd door de flow over de hele wagen en de vorm rond de D-stijl. Deze opvallende details geven de crossover een erg geavanceerde en ruime indruk.

Een futuristische viplounge binnenin
Welkom aan boord van de meest verfijnde en hoogtechnologische auto!
Geniet van uitzonderlijke subtiliteit: bereid u voor op eersteklasreizen dankzij het lichte, zachte leer en de hoogwaardig gestikte stoelen ... dit lijkt wel een woonkamer uit de toekomst! De sequentiële welkomstverlichting benadrukt het natuurlijke houtpatroon binnenin.
Een grafisch gelaagde technologie zorgt voor een hologramervaring en de visuele diepte wordt benut om informatie volgens prioriteit weer te geven.

Ecologische prestaties
De wagen is uitgerust met een zuinige hybride-elektrische motor en biedt een indrukwekkende rijervaring. Daarnaast respecteert hij het milieu. De RESONANCE bevat ook Nissan's nieuwe generatie Xtronic CVT® (continu variabele transmissie).
Kom de crossover van de toekomst snel ontdekken!

 

Uw beoordeling van dit artikel: