You Plus

OVERZICHT

--- ---

SPORTAUTO'S : Prestaties van het crcuit tot de weg.


Prestaties van het crcuit tot de weg.


De Nissan Deltawing, een nieuwe kijk op motorsport


Nissan probeert het gezicht van enduranceracen voor altijd te veranderen door een founding partner te worden in het meest revolutionaire en spannende motorsportproject van deze tijd: de Nissan Deltawing.
Aangedreven door de Nissan 1,6 liter DIG-T motortechnologie belichaamt de Nissan Deltawing een groot aantal zeer innovatieve ideeën. De motor met vier cilinders weegt de helft, heeft de helft van de aerodynamische weerstand en verbruikt de helft van de brandstof van zijn conventionele racegenoten. Door op het legendarische circuit van Le Mans te racen in 2012, werd Nissan Deltawing de eerste raceauto die de Nissan PureDrive-principes naar het racecircuit bracht. En we mogen wel zeggen dat het futuristische, opvallende design iedereen versteld deed staan.


Wij introduceren de racetechnologie in het dagelijks leven


"De Nissan Juke Nismo is de eerste van een serie nieuwe Nismo-modellen geïnspireerd door Nissan’s motorsporthistorie en prestatie-expertise. Kort gezegd is dit de powerversie van uw crossover. De specialisten achter de Nissan Nismo hebben een nieuwe aerodynamische set samengesteld. Hierdoor krijgt de Juke een nog efficiënter, dynamisch en krachtig design. Met de Nissan Juke Nismo wordt de innovatie en spanning van de racetechnologie naar uw dagelijkse leven gebracht!

En zie voor nog meer sensatie de Nissan JUKE-R. Hij ziet eruit als een Juke maar hij klinkt en presteert als een GT-R!

Wij kijken er naar uit om u te zien tijdens de autosalon van Parijs 2012 waar u de prestaties van al onze auto's kunt zien.

Uw beoordeling van dit artikel: