You Plus

OVERZICHT

--- ---

ELEKTRISCHE WAGEN : Stap in de toekomst met Nissan

 

Stap in de toekomst met Nissan

 

Vind uw crossover opnieuw uit

 

De Nissan TeRRA combineert twee fantastische Nissan troeven - de SUVs en de EVs – en voelt zich helemaal in zijn sas zowel off-road als in de stad, waar hij geruisloos door de straten glijdt. Met de Nissan TeRRA wil Nissan zijn ambitie waar maken en het gamma milieuvriendelijke auto's nog verder uitbreiden. De Nissan TeRRA SUV zal als primeur worden voorgesteld op de autosalon van Parijs 2012, als het concept dat SUV's ook milieuvriendelijk maakt!

 

Met de Nissan LEAF kunt u vandaag in de auto van morgen rijden

 

De Nissan LEAF is de eerste gezinsauto met nuluitstoot ter wereld. Ondersteund door 1.000.000 Turn Ons tijdens 'The Big Turn On' is het ook de wereldwijd best verkochte elektrische auto. De LEAF is een goed uitgeruste, compleet elektrische sedan voor 5 volwassenen en kan ongeveer 175 km rijden na één keer opladen! En de auto kan in slechts 30 minuten voor 80% worden opgeladen bij een snellaadstation! De lithium-ion batterij van de Leaf is goed voor 145 km/uur voor een leuke rijervaring! Vergeet fossiele brandstoffen, vergeet uitlaatgassen; de Leaf is de doorgang naar een nieuwe en spannende elektrische wereld.

 

Wat volgt?

 

De conceptauto PIVO 3 is de volgende stap van de inzet van Nissan om een spannende en innovatieve mobiliteitsoplossing te creëren met nuluitstoot.


We geloven dat de PIVO 3 erg dicht bij de volgende stap naar stadse mobiliteit komt. Als de Nissan LEAF een compacte sedan is, dan is de PIVO een ultra-compacte stadsauto voor singles en stelletjes die in de stad wonen.
Met de grenzeloze innovaties van de auto met nuluitstoot willen we de bestuurder niet alleen bevrijden van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen maar willen we tevens een geweldige, nieuwe ervaring voor u creëren. Kom en ontdek de PIVO 3 en ervaar de spannende innovaties tijdens de autosalon van Parijs 2012!

Uw beoordeling van dit artikel: