You Plus

OVERZICHT

--- ---

ELEKTRISCHE WAGEN : E-NV200

E-NV200

 

 

De populaire lichte bedrijfswagen van Nissan wordt elektrisch.

 


De NV200 bedrijfswagen van Nissan heeft wereldwijd prijzen en loyale bestuurders gewonnen dankzij z'n praktische bruikbaarheid en comfort. De NV200 zal nu nog meer harten en zieltjes winnen dankzij deze nieuwe versie met nuluitstoot.

De Nissan e-NV200 Concept is een wereldwijde primeur: een bedrijfswagen die op dezelfde technologie loopt als de veelgeprezen elektrische LEAF van Nissan. De snelle, synchrone 80 kW wisselstroommotor levert direct 280 Nm koppel, zonder uitstoot, zonder uitlaatgassen, zonder lawaai. De e-NV200 wordt aangedreven door een lithium-ion batterij onder de vloer. Het rijbereik is hetzelfde als dat van de Nissan LEAF terwijl het laadvermogen en laadruimte hetzelfde zijn als die van de huidige NV200. Maar de e-NV200 is veel goedkoper in gebruik dan de versie met een verbrandingsmotor.

De Nissan e-NV200 toont een familiegelijkenis met elektrische auto's van Nissan door zijn krachtige voorkant en schuifdeur. Het dubbele glazen dak laat het licht op het interieur vallen dat voorzien is van geavanceerde telematiek en een plat C-cluster display dat eruit ziet en werkt als een tablet.

Als eerste elektrische bedrijfsauto wereldwijd biedt de Nissan e-NV200 het beste van alle werelden: het geluidsarme gebruik met nuluitstoot, de leuke ervaring om in te rijden en de ruime, gebruiksvriendelijke praktische bruikbaarheid die men al kent van de conventionele NV200.

 

 

Uw beoordeling van dit artikel: