You Plus

OVERZICHT

--- ---

CROSSOVERS : Nissan JUKE Het verschil durven maken

Nissan JUKE - Het verschil durven maken!

Ontdek de nieuwe sportieve JUKE NISMO

De experts van Nissan Motorsport lieten zich inspireren door Nissan's raceafdeling NISMO om de JUKE NISMO te ontwikkelen. Deze auto bundelt kracht, technolgische innovatie en een krachtig design.

Racedesign
Nieuwe lage voor- en achterbumpers, bredere spatschermen, 18" lichtmetalen wielen, achterspoiler ... Elke lijn accentueert een sterke en krachtige styling. De auto kreeg ook een nieuw interieur, met NISMO-sportstoelen, nieuwe pedalen en een nieuwe versnellingsbak voor een hippe sportomgeving.

Verbluffende verschijning op de weg
De Nissan JUKE Nismo wordt gedreven door spanning en racedynamica. Hij is uitgerust met nieuwe stuur- en ophangingsinstellingen en verbetert stabiliteit bij hoge snelheid met meer reactievermogen.

Ervaar de kracht
De Nissan JUKE Nismo wordt aangedreven door een geüpgradede 1,6 l DIG-T-motor, die zorgt voor een perfecte gasrespons. Met een manuele twee- of vierwielaandrijving met continu variabele transmissie kan de wagen resp. in 7,8 en 8,2 seconden versnellen van 0 naar 100 kilometer per uur. De maximale snelheid bedraagt respectievelijk 215 en 200 kilometer per uur. Spanning gegarandeerd!

Creëer een JUKE op maat met de Nissan-personalisatiemodule!
De Nissan JUKE kon zich altijd al onderscheiden dankzij zijn dynamische en extreme design.
Vandaag zorgt Nissan ervoor dat u nog verder kunt gaan: creëer de Nissan JUKE van uw dromen met Nissan's interactieve personalisatiemodule! Beleef het online of met ons op de Autosalon van Genève.
18" lichtmetalen wielen, spiegelbehuizing, mistlampen, naafdoppen ... Kies uit 3 accessoirepacks ("style", "exclusive" of "premium") en 5 JUKE-kleuren om de Nissan JUKE van uw dromen samen te stellen!

 

Uw beoordeling van dit artikel: