You Plus

OVERZICHT

--- ---

CROSSOVERS : Nissan JUKE Nismo

NISSAN JUKE NISMO

 

 

De 'premium sports' crossover

 

 

Het enorme succes van de Nissan JUKE is te danken aan de combinatie van de wendbaarheid van een compacte auto, het reactievermogen van een coupé en de kracht van een SUV. Maar met het concept van de Juke Nismo wordt dit succes groter dan ooit: lager, sneller en sportiever te besturen. Om nog maar te zwijgen over het gespierde carrosseriedesign om van te watertanden.

 

Met één blik weet u dat dit een performance-auto is die geboren is voor de straat. Maar de Nissan JUKE Nismo heeft deze vormgeving niet alleen omdat het mooi staat: het krachtige design verbetert de aerodynamica terwijl de opnieuw getunede motor efficiënter meer vermogen levert.

 

Van binnen voelt de cockpit spannender aan door de matte afwerking en een middenconsole dat de vorm heeft als een brandstoftank van een motor. Elk onderdeel dat contact maakt met de zintuigen van de bestuurder voor geluid, zicht en gevoel, zoals het stuur, de pedalen, de versnellingspook, etc. – is opnieuw ontworpen voor meer betrokkenheid tijdens het rijden.

 

Door de kenmerkende kleur van de Nismo in Pearl White met rode accenten, is de Juke Nismo nog leuker om te hebben en in te rijden.

 

Uw beoordeling van dit artikel: