You Plus

OVERZICHT

--- ---

CROSSOVERS : Ervaar het 'helikopteroverzicht' met de nieuwe QASHQAI 360

 

Ervaar het 'helikopteroverzicht' met de nieuwe QASHQAI 360

 

Schoonheid zit in de details

 

U zult zich direct aangetrokken voelen tot de prachtige hoge middellijn en het slanke silhouet van de nieuwe Nissan QASHQAI 360. Hoe zou u de glanzende zwarte dakrails en spiegelkappen kunnen weerstaan? Om nog maar te zwijgen over de opvallende 18 inch zwarte lichtmetalen velgen die machinaal bewerkt zijn en het luxe glazen panoramadak en het privacyglas! In combinatie met de gloednieuwe kleur Pearl White is de Nissan QASHQAI 360 zelfs nog mooier.

Op en top luxe in het eersteklas interieur van de NISSAN QASHQAI 360: moderne en stijlvolle gedeeltelijk lederen stoelen, lederlook deurranden en armsteunen, glanzend zwarte pook en deurgrepen... U zult elk detail prachtig vinden!

 

Zeg nee tegen compromissen en ja tegen prestaties!

 

Verover de stad met nieuwe, innovatieve, eersteklas technologie. Dankzij de Around View Monitor Camera kunt u de Nissan QASHQAI 360 overal parkeren: op één eenvoudig scherm heeft u overzicht over de kleinste parkeerplaatsen dankzij het 360° 'helikopteroverzicht'.
Krachtig en leuk om in te rijden, de Nissan QASHQAI 360 wordt geleverd met een zuinige 1.6 dCi-motor.


Geniet van Nissan Connect; het gebruiksvriendelijke entertainmentsysteem. Met touchscreen GPS, Bluetooth, USB- en IPod-aansluitingen haalt u alles uit elke rit met uw Nissan QASHQAI 360.


Omdat er voor het leven in de stad flexibiliteit nodig is, kunt u meer ruimte creëren voor passagiers of bagage door de stoelen neer te klappen. En voor nog meer ruimte om u uit te strekken, biedt de Qashqai+2 een derde rij stoelen voor twee extra personen.

Perfect voor alle stadse avonturen; u kunt alles uit uw Nissan QASHQAI 360 halen!

 

Kom naar de allereerste vertoning van de QASHQAI 360 tijdens de autosalon van Parijs 2012!

 

Geniet als eerste van de nieuwe QASHQAI 360 via een verbeterd werkelijkheidsuniversum. Download de QASHQAI 360-app en ontdek het unieke nieuwe QASHQAI 360 universum. En test de QASHQAI 360-app overal en altijd waar u QASHQAI ziet.

Uw beoordeling van dit artikel: