You Plus

OVERZICHT

--- ---

CROSSOVERS : Bent u klaar om op te vallen?

 

Bent u klaar om op te vallen?

 

Kom en ontdek de limited edition Nissan JUKE with Ministry of Sound, het bekendste muziekmerk ter wereld!


Bereid u voor om gezien te worden in de Nissan JUKE in Ministry of Sound Metallic Black of Solid White met een Ministry of Sound-label aan de buitenkant! Met witte lichtmetalen velgen, witte deurgrepen voor en spiegelkappen valt u zeker op in de hele stad!


En nadat u het aparte design aan de buitenkant heeft ontdekt, vindt u aan boord, nadat u over de verlichte instapranden bent gestapt, een sportief interieur dat is geïnspireerd op een motor. De heldere lijnen worden door alles weerspiegeld, met het onberispelijke middenconsole en de grijs lederen stoelen met wit stiksel die het comfort verhogen terwijl u rijdt.


Als het aankomt op rij-ervaring dan stelt de Nissan JUKE with Ministry of Sound u niet teleur! De Nissan JUKE with Ministry of Sound is uitgerust met een echt Nissan Dynamic Control System waarmee u de standen kunt omzetten naar Normal, Sport en Eco al naar gelang u meer spanning of comfort wenst.


Wat is beter dan de perfecte controle vanuit uw stoel terwijl u geniet van de rit? De Nissan JUKE with Ministry of Sound heeft een iPod-houder naast het Nissan Connect System met cd-speler waarmee u uw zintuigen kunt verwennen terwijl u uw voeten stevig op de grond houdt dankzij de geavanceerde GPS, Bluetooth-technologie en achteruitrijcamera.


De associatie met het beroemde muziekmerk zorgt voor veel voordelen! De Nissan JUKE with Ministry of Sound wordt geleverd met een exclusief muziekpakket met een iPod Touch, de eerste iPod-case met zelfherstellende lak, JUKE with Ministry of Sound-koptelefoon en gratis toegang tot 5 Ministry of Sound albums.

 

Kom en ontdek de JUKE with Ministry of Sound en de JUKE Box op de autosalon van Parijs 2012

 

Maak plezier met het geluid van Jukebox Ministry Of Sound DJ. Mix uw eigen nummer en speel het af op de Nissan Juke Box, een showauto-uitvoering van de Juke met het ingebouwde en meest ultieme mobiele geluidsysteem ter wereld.

Het is nu tijd om de spanning te vergroten!

Uw beoordeling van dit artikel: