You Plus

OVERZICHT

--- ---

STADSAUTO'S : Toon uw MICRA-gevoel aan de buitenwereld en maak kans op prachtige prijzen

Toon uw MICRA-gevoel aan de buitenwereld
en maak kans op prachtige prijzen


Wij hebben u nodig! We vragen onze bevallige, intelligente en betrouwbare MICRA-fanaten om het gevoel en de persoonlijkheid te definiëren die u en uw MICRA kenmerken. De vernieuwde Nissan MICRA kreeg een moderne look dankzij het gloednieuwe design en de innovatieve technologieën, waaronder i-Key, NissanConnect en het ecologische stop-startsysteem. Zo bent u klaar voor alle moderne uitdagingen die de stad u te bieden heeft!

Pinterest MICRA-wedstrijd

De Nissan MICRA werd ontworpen voor zijn sterke en modebewuste eigenaars. Maar nu wil Nissan weten wie en wat u inspireert. We organiseren een wedstrijd met Pinterest, het bekende onlineplatform. Hier kunnen gebruikers dingen delen en elkaar inspireren of aanmoedigen. Maak kans om fantastische MICRA-cadeaus te winnen: creëer een prikbord dat uw persoonlijke MICRA-attitude weergeeft. Verwerk afbeeldingen, video's en uitspraken in een montage boordevol #MicraAttitude en win een MICRA-verrassingspakket ter waarde van 200 euro.

Inspireer elkaar

Inspireer andere gebruikers en doe zelf inspiratie op met uw eigen #MicraAttitude prikbord, boordevol afbeeldingen, video's en uitspraken die de MICRA-lifestyle weergeven en een beeld vormt van de MICRA-vrouw. Denk aan plaatsen waar u heen zou willen als u uw gedachten de vrije loop mocht laten. Welke energieke activiteiten zou u ondernemen om uw emoties kenbaar te maken? Kies welke gadgets en accessoires u absoluut wilt hebben. Deel inspirerende uitspraken die u aanmoedigen en zoek de ultieme inspiratiebron.

Meer weten over de nieuwe Nissan MICRA? Klik hier en vul het formulier in.


Klik hier voor meer informatie over de Pinterest-wedstrijd.Uw beoordeling van dit artikel: