You Plus

OVERZICHT

--- ---

STADSAUTO'S : Affirmez votre MICRA Attitude et gagnez des prix

Ontdek de stijlvolle en efficiënte nieuwe Nissan MICRA

 

Ontdek meer over de nieuwe Nissan MICRA en maak kans op geweldige prijzen met onze Pinterest competitie.

Express your MICRA attitude

We hebben u nodig! We vragen onze stijlvolle, intelligente en overtuigde Micra-liefhebbers de houding en karaktereigenschappen te omschrijven die u en uw MICRA kenmerken. De vernieuwde Nissan MICRA heeft een moderne nieuwe look en feel gekregen dankzij het prachtige nieuwe design. Bovendien belooft de MICRA indruk te maken in elke setting, Met innovatieve technologieën zoals i-Key, NissanConnect en het vervuilingsverminderende stop/start-technologie, zult u gegarandeerd de stad veroveren.

Pinterest Micra-competitie

De Nissan MICRA laat zich inspireren door de sterke en stijlvolle MICRA-eigenaren, maar nu willen wij ontdekken door wie en wat u zich laat inspireren. In samenwerking met Pinterest starten wij een wedstrijd. Pintrest is het marktleidende online inspiratieplatform waar gebruikers met elkaar kunnen delen, bemoedigen en inspireren. Maak een pinboard aan die uw MICRA Attitude laat zien. Pin afbeeldingen, video's en citaten om een montage te maken met #MicraAttitude om kans te maken op een MICRA-verrassingspakket ter waarde van €200,-.

Inspireer anderen

Laat u inspireren en inspireer anderen met uw eigen #MicraAttitude-pinboard. Laat zien wat volgens u de echte MICRA Attitude weergeeft. Denk aan alle mooie plekken waar u naar toe kunt rijden en met wie? Zonder welke gadgets en accessoires zou u echt niet kunnen. Deel inspirerende citaten en iconen. Waar laat u zich door inspireren?

Blijf op de hoogte over de nieuwe Nissan MICRAUw beoordeling van dit artikel: