You Plus

OVERZICHT

--- ---

STADSAUTO'S : 100% ELLE, 100% vrouwelijk, niets kan u stoppen in de Nissan MICRA ELLE!

 

100% ELLE, 100% vrouwelijk, niets kan u stoppen in de Nissan MICRA ELLE!

 

Omdat je een vrouw in de stad bent heb je geen tijd te verliezen. Je vindt altijd je weg met Nissan Connect en het speciale navigatiesysteem. En je hoeft nooit meer naar je sleutel te zoeken dankzij de Intelligent Key met drukknopstartsysteem!

 

Je zult zeker opvallen!

 

Ontworpen met jou in gedachten, je zult de stijl en ruimte van de Nissan MICRA ELLE zeker waarderen. Drie zitplaatsen achterin dus vier met je vrienden dat je een nieuwe auto hebt en laat het licht binnen via het glazen dak. De opvallende ELLE magazine-labels zijn duidelijk waar te nemen op de carrosserie die in verschillende kleuren verkrijgbaar is!

 

Waar je ook naar toe wilt, dat ligt nu aan jou!

 

Dankzij de cruisecontrol en snelheidsbegrenzer is de Nissan MICRA ELLE nu wendbaarder en eenvoudiger om in te rijden! U kunt, uitgerust met zowel Stop/Start-systeem als DIG-S-motor, door de stad rijden en ja zeggen tegen echte besparingen zonder het prestatievermogen op te offeren.

 

Ontdek de Nissan MICRA ELLE op de autosalon van Parijs 2012!

 

Leef je uit op het MICRA-podium waar je kunt poseren voor een omslagfoto voor een tijdschrift. Geniet vervolgens van een gezellige ontspanruimte om het universum van MICRA ELLE te ontdekken. En mis tot slot niet de kans om een bezoek te brengen aan de geschiedenishal en ontdek de generatie van MICRA en vier het 30-jarige jubileum van MICRA!


Trotseer de dag in stijl met MICRA ELLE.

Uw beoordeling van dit artikel: