You Plus

NISSANCONNECT EV

NISSANCONNECT EV - INLEIDING

Met NissanConnect EV kunt u uw Nissan LEAF via uw computer of mobiele telefoon controleren. U kunt uw laadstatus controleren, beginnen met opladen, controleren wanneer de auto volledig opgeladen is, de airconditioning regelen en uw geschatte rijbereik bekijken. Met NissanConnect EV kunt u uw rijgedrag analyseren, waardoor ritten en opladen eenvoudig en efficiënt verlopen.

De NissanConnect EV app kan worden gedownload voor iOS en Android.

 

Zero emission

BLIJF OP DE HOOGTE

DOWNLOAD DE APP

Bespaar wat tijd en controleer uw LEAF van op
afstand - met uw smartphone.

Get it on Google Play

 

NISSANCONNECT EV - PLAN MY ROUTE & MY CAR FINDER

Met Plan My Route en Find My Car biedt NissanConnect EV een aantal eenvoudigefuncties om uw rijervaring nog vlotter te laten verlopen. Plan uw rit, zoek het dichtste oplaadpunt op en vind zelfs uw zoekgeraakte auto terug.

 

NISSANCONNECT EV - AFSTANDSBEDIENING & STATISTIEKEN

Met een elektrische auto rijden is simpeler dan ooit. Met de NissanConnect EV app op uw smartphone of de You+Nissan klantenruimte kunt u oplaadpunten vinden, kijken hoe efficiënt u uw batterij gebruikt en zelfs de airconditioning op afstand regelen.

• OPLAADTIMER: Beslis zelf wanneer u uw Nissan LEAF wenst op te laden, ook als u er niet bent en geniet zo van het lagere tarief voor daluren.

• KLIMAATREGELING: Stel de airconditioning vanaf uw computer of smartphone in zodat uw Nissan LEAF altijd klaar is wanneer u hem nodig hebt.

• MIJN RIJGESCHIEDENIS: Ontvang een gedetailleerd overzicht van uw rijgewoontes en ontdek hoe u geld zou kunnen besparen.

 

NISSANCONNECT EV - EN NOG MEER FUNCTIES!

Verbeter uw mobiele leven door NissanConnect EV te downloaden. Dit zijn de mogelijkheden: handenvrij bellen, muziek streamen, USB-verbindingen en spraakherkenning; dit alles in combinatie met een navigatiesysteem met een scherm van 14,7 cm dat points of interest, zoals restaurants en geldautomaten aangeeft.

 

NEW NISSANCONNECT

NIEUWE NISSANCONNECT - INLEIDING

 

Breng uw digitale leven naar een hoger niveau met het nieuwe NissanConnect systeem! Smartphone-integratie, handsfree Bluetoothcommunicatie en -audio, intelligente navigatie en toepassingen aan boord: alle eigenschappen die van uw voertuig een integraal deel van uw verbonden levensstijl zullen maken. Als uw auto dus dit systeem heeft, registreert u zich bij You+Nissan en activeert u de optie “Nieuwe NissanConnect” en geniet u van uw exclusieve diensten. Bovendien vindt u, om alles nog gemakkelijker te maken en echt alles uit uw wagen te halen, alle informatie en al het advies dat u nodig hebt in de nieuwe NissanConnect gebruiksaanwijzing!

 

NIEUWE NISSANCONNECT- PRESENTATIE

 

We hebben een filmpje gemaakt om u te tonen hoeveel u precies kunt doen met het nieuwe NissanConnect systeem! Het intuïtieve menu en aanrakingsscherm laten u door de diensten bladeren in een paar eenvoudige klikken en geven u toegang tot alle verbonden functionaliteiten en de functies van het geavanceerde GPS-systeem. Druk op start en duik in alle functionaliteiten. We beloven u dat de nieuwe NissanConnect geen enkel geheim voor u heeft.

 

 

NISSANCONNECT

Ready to get connected?

NissanConnect is de innoverende nieuwe versie van het navigatiesysteem van Nissan dat u innovatieve telematica biedt.


Via de Bluetooth-telefoonverbinding bent u met NissanConnect altijd up-to-date. Zo geniet u van de nieuwste muziek via uw iPod, hebt u draadloze audiostreaming via Bluetooth en navigatie; en dit allemaal via een scherm in uw auto*.


Maar dat is nog niet alles! NissanConnect biedt nog meer handige diensten voor onderweg:


  • - Wilt u vanuit uw auto een restaurant, bank of winkels zoeken of met één druk op de knop een routebeschrijving krijgen?
  • - Wilt u thuis een route plannen en de routebeschrijving naar uw auto sturen?
  • - Wilt u informatie over het weer, brandstofprijzen of een vlucht?

Dit zijn beschikbare diensten op de NissanConnect* website.

Om u in te schrijven voor deze diensten of om uw transacties en privé-accountinformatie te bekijken, hoeft u alleen maar op de onderstaande knop te klikken!


Autorijden is een serieuze zaak. Gebruik de NissanConnect-diensten alleen in veilige omstandigheden. Inschrijving op de NissanConnect-dienst is vereist, maar tot 2 jaar na garantiestartdatum gratis beschikbaar. Dienst en applicaties zijn alleen beschikbaar in bepaalde Europese landen en voor bepaalde Nissan-modellen. Diensten en applicaties kunnen worden geleverd door derde partijen buiten het beheer van Nissan en kunnen worden aangepast zonder kennisgeving of aansprakelijkheid van Nissan of diens medewerkers (inclusief, maar niet beperkt tot, diensten die werden geannuleerd/opgeschort door derde partijen). Voor bepaalde functies op afstand moet uw mobiele telefoon of mobiel apparaat, niet inbegrepen bij het voertuig, compatibel zijn. Gsm-netwerken worden aangeboden door gsm-operatoren en vallen dus niet onder het beheer van Nissan. Gsm-netwerken zijn niet in alle gebieden beschikbaar. Er kunnen roamingtarieven en/of kosten voor mobiel dataverbruik worden aangerekend. Nissan is niet verantwoordelijk voor het vervangen van eender welke uitrusting of upgrades of bijhorende kosten die u eventueel moet betalen om bepaalde diensten te blijven gebruiken nadat ze werden gewijzigd.